Veelgestelde vragen

Hoe weet u wat voor soort voedsel mijn hond nodig heeft?

We hebben een eigen algoritme tesamen met onze dierenartsen ontwikkeld om de ideale maaltijd te bepalen voor elke hond. We beginnen met het stellen van de juiste vragen en het creëren van een gepersonaliseerd plan om aan de behoeften van uw hond te voldoen. Eens u van start bent gegaan, zullen onze voedingsdeskundigen uw hond zijn vooruitgang van dichtbij analyseren en daaraan de maaltijden aanpassen.

Hoe worden Dog Chef maaltijden bereid?

Onze gecertificeerde veterinaire voedingsdeskundige formuleren zorgvuldig elk recept om zo compleet en evenwichtig mogelijk te zijn volgens de Europese normen, en we gebruiken daarvoor ingrediënten voor menselijke consumptie. Elk recept wordt gekookt in onze keukens in Brussel, waar ook voor mensen wordt gekookt. Omdat we uw maaltijden perfect verpakken aan de behoeften van uw hond, is uw voedsel nooit in de kast voor maanden, en u hoeft verpakkingen niet te vertrouwen die kunnen slecht worden en schimmel produceren. Iedereen heeft er bij baat bij.

Hoeveel kost het?

Elke hond is anders en prijs zal afhangen van een aantal factoren, zoals gewicht, activiteit en meer. Vul onze vragenlijst in om uw kosten te bepalen! We gebruiken geen winkels, zodat uw euro's in de kwaliteit van de ingrediënten gaat en niet naar alle tussenpersonen.

Moet ik mijn dierenarts raadplegen vooraleer Chef Dog te gebruiken?

Graag! Zij zullen gerust zijn te horen dat we samenwerken met gecertificeerd veterinaire voedingsdeskundigen werken, en hoewel veel dierenartsen vechten om verschillende voedsel trends, zowat elke dierenarts gaat ermee akkoord dat uitgebalanceerd zelfgemaakt eten qua voedingswaarde geweldig is voor honden. Als uw hond geen specifiek dieet moet volgen en verder gezond is, zullen ze er heel veel aan hebben aan onze maaltijden met of zonder overleg met uw dierenarts.

Welke ingrediënten gebruikt u?

Eerst en vooral, maken we gebruik van echt voedsel. Al onze ingrediënten zijn voor menselijke consumptie en afkomstig van restaurant leveranciers, lokale boerderijen of andere menselijke voedsel leveranciers. Wij gebruiken nooit dierenvoeder ingrediënten en we willen onze ingrediënten niet verwerken met bewaarmiddelen om. We maken gebruik van de meest natuurlijke voedingsstoffen beschikbaar. U kunt uw ingrediënten zien door een recept te selecteren in onze maaltijd vragenlijst.

Waarom kan ik niet gewoon hondenvoedsel koken thuis?

U kunt! Maar uit recent onderzoek blijkt dat 95% van de recepten online ontbreken aan cruciale voedingsstoffen voor honden. Ernstige complicaties van tekorten (of overdosis) aan voedingsstoffen komen voor, indien het recept niet goed gekalibreerd is.

Hoe gebeuren de zendingen?

Met onze verschillende maaltijd-mogelijkheden kunnen klanten verse voeding ontvangen aan huis op regelmatige basis. Maaltijden worden op maat gemaakt van de hond en worden geleverd in dagelijkse porties om de voeding gemakkelijk te kunnen geven. We zorgen ervoor dat u nooit voeding tekort heeft door de leveringen perfect te timen.

Andere vragen?

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon op 02 808 13 58 of email naar [email protected] .

Onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang gratis gezondheid en voeding tips voor uw huisdier.

* is verplicht